Útočník Bognár prvou zimnou posilou Prešova

05.01.2010 Prešov

Prešov 5. januára (TASR) - V jarnej časti futbalovej Corgoň ligy bude dres Tatrana Prešov obliekať aj 21-ročný útočník Zoltán Bognár, ktorý na jeseň pôsobil v Dunajskej Strede. S vedením Tatrana podpísal trojročnú zmluvu.
"Rozhodne zvýši kvalitu nášho útoku, je to kvalitný a talentovaný hráč, ktorého chceli do tímu aj naši tréneri, " povedal pre klubový web športový riaditeľ 1. FC Tatran Prešov Erik Bogdanovský. Prešovčania sa prvýkrát v novom roku zídu vo štvrtok dopoludnia, v sobotu od 10.30 h odohrajú prvý prípravný zápas proti Moldave nad Bodvou.
Isté sú aj ďalšie pohyby v kádri "koňarov" smerom von i dnu: "Z nášho jesenného kádra sú isté odchody Takáča, ktorému sa skončila zmluva, ako aj Kobylíka a Penksu. Kontrakt sme rozviazali s kuvajtským brankárom Al-Rashidim. Otázne je zotrvanie Španiela Poza Muňoza, ktorý nepresvedčil. Do zimnej prípravy sa zapojí aj obranca Michal Krajník, ktorého sme stiahli z hosťovania v Šali. Zároveň intenzívne riešime, aby v Prešove zostal brankár Jakub Diviš, ktorý bol v jeseni výraznou oporou tímu. Na skúšku príde stredopoliar Radoslav Augustín, ktorý naposledy pôsobil v Česku v klube Bohemians Praha 1905, na Slovensku hrával napríklad za Inter Bratislava, " dodal Bogdanovský.
 

Vyberte región

mark